Нам довіряють більше 19132 людей по всьому світу
Залишити відгук

Відгуки

Відгуки можуть залишати тільки зареєстровані користувачі

Kyle Long 01.03.24, 00:38

Working with this service, I was absolutely convinced that it is possible to find a polite, simple, honest, profitable, and in every sense a great service for online exchange on the Internet.

Святослав Глобинский 29.02.24, 21:10

Крипту получил в указанный срок, выбирал комсу и все четко отправили по времени и по сумме, всем советую вникнуть в тему и не ругаться, лучше уточнить в поддержке что б потом не было вопросов как сделал я! Спасибо за работу)

Степан Шевчук 29.02.24, 16:05

Обміняв гроші у напрямку крипта на крипту. Після виплати вирішив трішки биконути, бо думав що мені не доплатили. А виявилось, що то я не уважно дивився на пункти при створенні заявки і обрав найдорожчу комісію. Отже, перепрошую за різкі вислови і дякую за пояснення і обмін. Тепер буду уважнішим!)

Elizabeth Bryant 29.02.24, 13:18

This exchanger takes a place in the top three in my top list. Here you can always find the necessary stock of currencies, exchange at a favorable rate and, as a bonus, have a pleasant conversation with support operators. Once again I give this service a high mark!

Славик Цинкин 28.02.24, 22:31

Спасибо, обменник работает хорошо, цены норм, поддержка реагирует моментально, так держать.

Joe Hughes 28.02.24, 20:43

Tried the crypto to crypto exchange through the site and chose the extra commission, got the amount as I saw after creating a request in a clearly specified time was all sent and after confirming the bitcoin the whole amount was with me. Thank you.

Ксенія Ткаченко 28.02.24, 14:17

Під час створення заявки слід бути трішки уважнішими і не пропускати підказки на сайті та уважно прислухатись до слів консультанта онлайн підтримки і тоді обмін пройде добре. Цей сайт створений для того, щоб клієнтам було якомога простіше і комфортніше робити онлайн обміни. Дякую!)

Евгений Макаренко 28.02.24, 11:55

Обменник очень удобный и простой в использовании. Я всегда с уверенностью и радостью обращаюсь именно сюда за обменом на любые суммы и направления. Сервис стопроцентно нацелен на хорошее качество работы с клиентами. Молодцы!)

Захар Гранін 28.02.24, 00:46

Часто користуюсь цим сервісом, подобається швидкість, великий вибір напрямків обміну, отримував готівку, також на карту гроші і авжеж просто крипту конвертував, все дуже зручно. Дякую.

Василиса Даниленко 27.02.24, 16:30

Нравится менять денюжку именно тут. Много интересных направлений обмена. При создании заявки всё прописано, а что непонятно вам с радостью объяснит менеджер онлайн поддержки.