Нам довіряють більше 19292 людей по всьому світу
Залишити відгук

Відгуки

Відгуки можуть залишати тільки зареєстровані користувачі

Евгения Савчук 28.03.24, 16:22

Успешно произвела обмен небольшой суммы TRX. Сделка прошла в пределах регламента. Благодарю )

Степан Градский 28.03.24, 10:07

Если вам нужно быстренько, честно, по нормальному курсу обменяться , то вам обязательно сюда, ребята работают на совесть.

Роман Фонченко 27.03.24, 19:15

Випадково закинув трішки більше ніж хотів. Поспілкувався с підтримкою, домовились що різницю мені повернуть на гаманець і виплатять заявку на зазначену суму. Вельми вдячний за класний сервіс. Молодці!)

Mason Foster 27.03.24, 16:30

Really enjoyed the exchange at this service
1. Favorable rate
2. Professional, prompt, courteous support
3. Exchange rate
4. Availability of reserves
5. The easiest interface and every step in creating an exchange
I express my gratitude to the exchange service!

Николай Лубинский 26.03.24, 13:44

Очень классные ребята в поддержке, помогли не только совершить обмен по не верно отправленной сети, но и как я могу все это посмотреть сам. Можно доверять сервису.

Мілана Канівець 25.03.24, 23:20

Я от як спробувала онлайн обмін саме на цьому сайті, так і продовжую обмінювати тільки тут. Подобається великий вибір напрямків обміну валют і чемна онлайн підтримка.

Connor Foster 25.03.24, 11:56

The exchange really helped me when I needed to urgently transfer money, everything went quickly and without unnecessary questions.

Максим Шаев 24.03.24, 16:13

Заскочил на сайт, быстренько обменял Tether TRC20 на Monero и дальше побежал заниматься своими делами. Сервис топ, быстрый, качественный, простой.

Павло Міловський 24.03.24, 12:48

Мені цей сайт порадив знайомий, який вже довгий час вариться в онлайн обмінах. Тому я без проблем та переживань створив тут декілька обмінів. Усі виконані у строк, суми чіткі, питань немає.

Злата Данилова 23.03.24, 21:00

Я что-то конкретно запуталась со своим обменом, но благодаря помощи и четким ответам поддержки, всё удачно разрешилось и деньги поступили на мой кошелек.