Нам довіряють більше 19132 людей по всьому світу
Залишити відгук

Відгуки

Відгуки можуть залишати тільки зареєстровані користувачі

Марсель Глибан 08.02.24, 10:10

Обменник порекомендовал мне друг, провел всего несколько обменов, но уже могу сказать, что обменник годный, деньги всегда приходят быстро, никаких проблем ни с одной из заявок не возникало, рекомендую!

Dylan Robinson 07.02.24, 21:00

Withdrew a few coins. The exchange took no more than 20 minutes. Good site, fast payout and great online support.

Микита Волін 07.02.24, 18:47

Перечитавши відгуки, сумнівався що насправді сервіс такий як пишуть. Але поспілкувавшись з онлайн підтримкою та успішно обмінявши дві заявки, стовідсотково переконався у правдивості відгуків інших клієнтів. Тож з радістю приєднуюсь до числа задоволених співпрацею з цим сервісом!

Olivia Bell 07.02.24, 14:10

Everything is great as always, I am one of the regular customers, site is verified, no cheating, easy to use and quality work.

Соломія Іванова 06.02.24, 21:12

Щойно обміняла кошти на карту монобанку. Гроші прийшли за 15 хвилин після моєї оплати. Дякую, що не прийшлось писати злі смс підтримці з проханням обробити заявку якомога скоріше.

Назар Соломаха 06.02.24, 17:25

Хочу подякувати менеджеру у телеграмі. Дуже гарно пояснює, допомагає та направляє. Обмін мого тізера на готівку пройшов успішно. Воно і не дивно, бо тут працюють люди, які знають свою справу. Дякую!

Илья Торонин 06.02.24, 13:53

Ничего плохого сказать не могу, замечаний нет, обмен провожу регулярно раз в неделю, все приходит четко, могу рекомендовать!

Лев Кравчик 06.02.24, 09:16

На сайте есть много всяких направлений, все что душе угодно, я лично нашел обмен, который буду на постоянке тут проводить.

Jeffrey Salazar 06.02.24, 01:18

I messed up a little bit with the exchange. I contacted the support service. A nice girl promptly helped me solve the issue. In the end I got the money, I am satisfied with the exchange. Thank you!

Ріна Коновалова 05.02.24, 18:10

Дуже гарний обмінник! У процесі роботи відмітила багато плюсів. Один з найважливіших - це швидкість обробки запитів. Також дуже порадувала онлайн підтримка, та і взагалі тут немає до чого причепитися. Молодці, продовжуйте розвиватись!