Trusted by over 19132 people worldwide
Write a Review

Reviews

Only registered users can write reviews

Євген Прохін 2/14/24, 1:48 PM

Захотів спробувати обміняти крипта на крипту. Створив дві заявки з різною комісією. Обидві були оброблені, як і заявлено. Я задоволений!

Amelia Reed 2/14/24, 1:08 AM

Reliable exchanger. The rate is fixed for 20 minutes. Exchange is fast and clear. Best recommendations.

Марат Чиговский 2/13/24, 11:36 PM

Отличный сервис! Все очень быстро и четко работает! Обращаюсь второй раз! Благодарю за работу!

Лина Рисовченко 2/13/24, 5:00 PM

Очень популярный сайт среди моих знакомых. Часто слышала о нём и вот наконец-то решила воспользоваться услугами данного сервиса. Хочу сказать, что обменник и правда годный и достойный похвал, мне понравился.

Ember Jones 2/13/24, 1:55 PM

The chat operator on the website was very detailed and quick to provide the information I needed. Thank you. The exchange was comfortable, fast and hassle-free. The site is great, we will definitely cooperate again.

Іван Коровенко 2/13/24, 9:17 AM

Для мене цей сервіс стовідсотково у трійці лідерів. Завжди коли треба обміняти готівку, звертаюсь саме сюди. Тут дуже чемний та гарний менеджер у телеграм та прозорий обмін без підводних каменів. Щиро вдячний за плідну співпрацю.

Артем Николаев 2/12/24, 9:44 PM

Очень быстрый обмен, качественный саппорт, я доволен. По выбранному направлению обмена эфира был выгодный курс, обменник рекомендую!

Cormac Floding 2/12/24, 1:30 PM

I am very happy to have found this site. The exchange was fast, convenient and successful. The online support is wonderful, so nice and polite. I wish you prosperity!

Роман Соломін 2/12/24, 11:41 AM

Створив заявку, але для отримання виплати випадково вказав гаманець не той криптовалюти що треба. Одразу звернувся до оператора на сайті, мила дівчина швидко допомогла мені вирішити це питання. Дуже вдячний за допомогу та гарне ставлення до клієнтів. Ви чудові)

Сергій Куликов 2/11/24, 3:53 PM

Швидко обміняли гроші за не дуже популярним напрямком, без зайвих проблем і вимог. Дякую!